Padeljuf.com
 
Sometimes  you win,                                                       sometimes you learn

WIE IK BEN

Mijn naam is Colette Keesman, ben in 1979 geboren in Lelystad en ben daar opgegroeid met mijn ouders en broer bij tennisvereniging ITL. 

Op zeer jonge leeftijd had ik dan ook al een tennisracket in mijn handen en vanaf mijn 6e jaar mocht ik eindelijk op een echte tennisbaan tennissen. Snel bleek dat ik het spelletje meer dan goed doorhad, werd ik op mijn 14e jaar een categorie 3- en later categorie 2-speelster en reisden mijn ouders, samen met mijn broer en mij, het hele land door om toernooien- en competitie te spelen.

Vanaf mijn 17e mocht ik regelmatig invallen voor tennisleraren die ziek of geblesseerd waren en kwam ik er achter dat lesgeven echt iets is waar ik mijn voldoening uit kon haal.

Na de HAVO ben ik naar de PABO gegaan en heb ik vervolgens de ALO gedaan. Vanaf mijn 21e sta ik voor de klas: op de basisschool als groepsleerkracht en op de middelbare school als docent lichamelijke opvoeding en wiskunde. Mijn hele leven geniet ik ervan om andere mensen te helpen en beter te maken in wat ze (nog) moeilijk vinden. 

In november 2015 heb ik bij LTVL in Lelystad voor het eerst kennis gemaakt met padel en vond dat gelijk een heel leuk spelletje. Helaas was het toen nog niet zo bekend in West-Friesland en dus tenniste ik nog een aantal jaar door. Tot er een keer in augustus 2020 tijdens een tossavond in Hoogkarspel een ongelijk aantal deelnemers was tussen tennis en padel en ik van twee mannen een padelverzoek kreeg. Ik was gelijk om! Wat een plezier, gezelligheid, lange rally's en onmogelijke ballen kwamen er in de kooi op mij af, hier wilde ik meer van weten. Sindsdien heb ik mij verdiept in de techniek en de tactiek van de padelsport en ben ikzelf hard aan het trainen. Het spelletje wordt steeds leuker. Ik hoop dat ik mijn verslaving op u over mag brengen...

RACKETS TESTEN
Tegenwoordig kan je overal padelrackets kopen, maar hoe vind je nou het racket dat bij je past? Time4you in Enkhuizen heeft rackets voor ieder spelsoort en niveau. Om de rackets te kunnen proberen heb ik altijd een tas van Time4you bij me met acht verschillende padelrackets. Deze rackets kan je tijdens de training of clinic op de baan uitproberen.

PRIJSLIJST
Prijzen zijn inclusief ballen, leenrackets en baanhuur. 
Buitenlocatie: HTC Santana Hoogkarspel 
30 minuten les €25,-
60 minuten les €48,-

Binnenlocatie: The Padellers
Kidsles 60 minuten: €10,- pp
Proefles 60 minuten: €80,- per les
Privé of duoles: 10 lessen €800,-
Groepsles 3 of 4 personen: 10 lessen €800,-

CADEAUBON
Wil je iemand verrassen met iets unieks?
Vraag een cadeaubon aan voor een padelles van de Padeljuf.
Buitenlocatie: HTC Santana Hoogkarspel €70,-
Binnenlocatie: The Padellers Zwaag €90,-
Deze prijzen zijn inclusief leenrackets, ballen en baanhuur.

CLINIC
Een clinic met uw familie, vriendengroep of collega's kunt u aanvragen via het contactformulier.