Padeljuf.com
 
Sometimes  you win,                                                       sometimes you learn

 

WIE IK BEN
Mijn naam is Colette Keesman, ben in 1979 geboren en opgegroeid in Lelystad, maar sinds 2004 wonend en te vinden in West-Friesland.
In november 2015 heb ik bij LTVL in Lelystad voor het eerst kennis gemaakt met padel en vond dat gelijk een heel leuk spelletje. Helaas was padel toen nog niet zo bekend in West-Friesland en kwam ik pas echt in aanraking met padel in augustus 2020. Tijdens een tossavond in Hoogkarspel zou ik met een vriendin gaan tennissen, maar door een ongelijk aantal deelnemers tussen tennis en padel kreeg ik van twee mannen een padelverzoek. Ik was gelijk om! Wat een plezier, gezelligheid, lange rally's en onmogelijke ballen kwamen er in de kooi op mij af, hier wilde ik meer van weten. Sindsdien heb ik mij verdiept in de techniek en de tactiek van de padelsport en heb ik in 2022 de opleiding tot padelleraar bij de KNLTB gevolgd. Het spelletje wordt steeds leuker en ben dan ook nog lang niet uitgeleerd. Inmiddels geef ik op meerdere locaties padelles en heb ik vele mensen blij gemaakt. Ik hoop dat ik mijn verslaving ook op u over mag brengen...


PRIJSLIJST
Prijzen zijn inclusief ballen, leenrackets, exclusief baanhuur. 
60 minuten les €50,-

CADEAUBON
Wil je iemand verrassen met iets unieks?
Bestel een cadeaubon voor een padelles van de Padeljuf.

AANVRAGEN
Een cadeaubon, clinic of training kunt u aanvragen via het contactformulier of via de mail info@padeljuf.com